Kingmakers: középkori időutazós TPS és stratégia; ez hogy fog működni? [VIDEO]

A Redemption Road Games és a TinyBuild játéka: a Kingmakers eléggé szokatlan koncepcióval rendelkezik, de talán épp ezért keltheti fel magára a figyelmet.

 

Menjünk vissza az időben egy háború sújtotta középkori korba egy hatalmas, modern fegyverarzenállal, változtassuk meg a történelem menetét, és mentsük meg a jövőt ebben az epikus akció/stratégiai sandbox játékban. Építsük fel a királyságodat, ragadjunk fegyvert, és vezessünk egy több ezer fős sereget hatalmas, valós időben szimulált csatákba szólóban vagy kooperatív játékban. Mi vagyunk az utolsó remény egy haldokló világban. Utazzunk vissza 500 évet a középkori Angliába, hogy megváltoztassuk egy véres háború menetét, és talán, ha szerencsénk van, megakadályozhatjuk az apokalipszist. Meg tudjuk-e billenteni a történelem mérlegét, hogy új idővonalat teremtsünk?

Minden egyes csata, amelyben részt veszünk, teljesen valós idejű szimulációként fut, amelyben több ezer katona harcol egyszerre. A csatatéren minden katonát egy újgenerációs, többszálú mesterséges intelligencia irányít, amely ellenőrzi a döntéshozatalt, az útkeresést és a lojalitást. Ez egy egyedülálló procedurális animációs rendszerrel kombinálva lehetővé teszi a Kingmakers számára, hogy példátlan szintű karakter- és harci hűséget nyújtson. Eközben azt a kérdést is feltehetjük, hogy hány kardforgatót lehetne leteríteni egy AK-47-essel. Használjunk rohamlövegeket, sörétes puskákat, gránátvetőket, páncélozott terepjárókat, kerékpárokat, harci helikoptereket, légicsapásokat és még sok mást, hogy a történelem megváltoztatása zökkenőmentesen menjen. Tegyük próbára éleslövészi képességeinket, és okozzunk abszolút pusztítást a csatatéren.

Akár három barátounk is vezetheti saját seregét a tiéd mellett, és csatlakozhat a hódításunkhoz az online kooperatív játékban. Dolgozzunk együtt, hogy leromboljuk az ellenséges vár védelmét, vagy védjük meg a szövetséges erődítményeket az ellenfelek hordái ellen. Készüljünk fel egy páratlan epikus középkori többjátékos élményre. Váltsunk zökkenőmentesen a harc és a parancsok kiadása között. Miközben a rendszer könnyen megtanulható és egyszerűen használható, a stratégiai lehetőségek végtelenek. Adjunk közvetlenül parancsokat a harcosoknak, vagy bízzuk az altisztekre, osszuk ki az íjászok, kardforgatók, lándzsások és lovasság légióit, építsünk erődítményeket, és tervezzük meg a következő lépést, mielőtt újra belevetnénk magunkat a harcba.

A Kingmakers játéka valamikor idén jelenik meg PC-re a Steamen. Az időutazásos, modern fegyveres koncepciót a Darkest of Days már megpróbálta tizenöt éve, de az egy FPS volt stratégiai elemek nélkül…

Forrás: Gematsu, Steam

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu