Need For Speed Unbound: a régebbi részek ihlette tartalmakkal bővül

A második évi tartalmak olyasmik lesznek, amiknek a korábbi epizódok adtak ihletet.

 

A Criterion Games ősszel házon belül váltott: addig az EA Sports részlegen volt, de az Electronic Arts áttette az EA Entertainmentbe. A korábban a Burnout részeket létrehozó csapat továbbra is támogatja a Battlefield fejlesztését (korábban a Need For Speed Unboundon való munkálatokat is szüneteltette, hogy a Battlefield 2042 létrehozásában segítő kezet nyújthasson a csapat), úgyhogy nem csak a régóta futó NFS franchise köthető manapság hozzájuk.

A Need For Speed Unbound egy újabb évre szóló támogatást kap (2022 végén jelent meg, és igen, élő szolgáltatásos, live service modellt használ!), és részben így akarja az Electronic Arts megünnepelni a franchise 35. évfordulóját. Négy részletben tervezi a Criterion kiadni az új tartalmakat. Az első időszak (február-április) a Head to Head, a második (május-július) a Drift & Drag (a Need For Speed Underground ihlette), a harmadik (augusztus-október) a Cops vs. Racers (a Need For Speed: Hot Pursuit ihlette), a negyedik (október-december) pedig jelenleg még nem rendelkezik névvel.

Mind a négy frissítés egyenként legalább egy új játékmódot vagy funkciót ad a Need For Speed Unboundhoz. Legalább két új, teljesen testreszabható autó is jön többféle karosszéria-készlettel (body kittel). A hatos Volume-tól kezdve a Speed Passhoz prémium verziót is adnak a fejlesztők (tehát fizetős battle pass is lesz). Így azonnal hozzáférést nyerhetünk az egyik új autóhoz, plusz a mély testreszabási tartalmak megnyitására is lehetőséget kapunk. A kocsiból egyedi verzió k is lesznek, és minden szezonban a prémium Speed Passban találhatjuk a legjobb testreszabási funkciókat.

Eventek, Freedrive frissítések, heti PvP playlistek, kihívások, bugfixek is lesznek majd a frissítések során. A közösségi visszajelzéseket is figyelembe fogják venni, és ehhez a megnövelt telemetriát is bevetik (játék közben hazaküldik az adatokat), és az NFS-es influenszerek és a közösség ismert tagjaiból álló játékostanács is megemlítendő.

Forrás: WCCFTech, Electronic Arts

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu