Eternal Strands: a Dragon Age alkotójának új játéka! [VIDEO]

Marc Laidlaw több ex-Ubisoft fejlesztővel közösen hozta létre 2020 novemberében a Yellow Brick Games csapatát, és három évig nem leplezték le hivatalosan az első játékukat (külső nézetes fantasy akció-kaland), de erre végül sort kerítettek.

 

Játsszunk Brynn, egy fiatal, de bátor Weaver szerepében, aki eltökélte, hogy visszaszerzi népe kulturális otthonát. Erőteljes mágikus képességekkel és mágikus fegyverek arzenáljával felfegyverkezve nézhet szembe az ellenséggel, akik között humanoid szerkezetektől kezdve a toronymagas szörnyekig sokféle van. Használjuk a környezetet és a hőmérsékletet az előnyünkre a fantasztikus lények változatos listája elleni csatákban: például fordítsuk a sárkány tüzes leheletét a jéggel borított kegyencek ellen. Másszunk fel minden felszínre, és használjuk az arcane képességeket új ösvények létrehozásához. Fedezzük fel a világot az Enclave elveszett rejtélyeit kutatva, és szálljunk szembe óriási titánokkal az utunk során.

Az Eternal Strands szívében egy forradalmian új rendszer lüktet a játékmenet interakciói között: a hőterjedés, a hideg borzongás és a valós idejű pusztítás példátlan reakciókészséget tesz lehetővé a harcban. Telekinetikus erővel lángoló fatörzseket hajíthatunk az ellenségre, tépjünk le a közeli fákból ágakat, hogy blokkoljuk az ellenfél tüzét, vagy csatornázzuk be a nyers telekinetikus erőt, hogy sziklákat tépjünk ki a földből. Viseljök a mágikus köpenyt, amely a nyers mágiát tomboló lángokká, fagyos jéggé és telekinetikus erővé alakítja. Kombináljuk az egyre növekvő erőnket varázslatos fegyverekkel és a megölt ellenségekből készített páncélokkal, hogy egyedi megjelenést és stílust hozzunk létre. Blokkoljuk a bejövő támadásokat egy mágikus jégfallal, szórjunk lánghullámokat egy hatalmas kétkezes pengéből, vagy nyers erővel dobjuk le az ellenséget egy szikláról.

Nézzünk szembe a gigantikus ellenfelekkel, és győzzük le őket a kard, a varázslat és a mobilitás kombinációjával. Ugorjunk rá és másszunk fel hatalmas alakjukra, hogy különböző szögekből támadhassunk. Törjük össze a páncélzatot, vagy támadjunk a gyenge pontokon, hogy csökkentsük a védelmüket. Használjunk jeget, hogy lecsípjük a toronymagas ellenfél végtagjait, arcane lángokat, hogy elégessük bundájukat, vagy kapjuk el a kilőtt lövedékeket, és fordítsuk vissza a támadásaikat olyan csatákban, amelyek sebhelyeket hagynak a földön. Fokozzuk jégképességeid hatékonyságát egy villámfagyasztás során, hogy új utakat nyissunk meg, használj hőhullámot, hogy erdőtüzet gyújtsünk, és nézzük, ahogy az ellenségek felé terjed, miközben felemészti a körülötte lévő taplószáraz fákat és füvet.

Fedezzük fel a vadonokat, Dynevron fővárosát és az alatta lévő titkokat, mivel minden felszín megmászható. A mágikus képességekkel hidakat hozhatunk létre, akadályokat égethetünk le, vagy elindíthatjuk Brynn-t a világ másik felére. Az újgenerációs fizikarendszer a felfedezésben éppúgy ösztönzi és jutalmazza a játékos kreativitását, mint a harcban. Ahogy az Enclave titkai kibontakoznak, térjünk vissza az alaptáborba, hogy beszéljünk a gazdag szereplőgárdával. Mindannyian szeretnének rájönni, mi történt a hatalom és a tudás eme elveszett bástyájával.

Az Eternal Strands megjelenési dátuma nem ismert; PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Steam) készül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu