Két játékkal bővül a GTA+ előfizetői szolgáltatás

Akármennyire is szokatlan, de a Take-Two így is képes pénzt keresni, ugyanis a Rockstar Games is rendelkezik egy havidíjas szolgáltatással, bár itt is felettébb a kreativitás hiánya bukkan fel az elnevezésben, ugyanis máshol is láttuk már, hogy hozzávágnak egy név végéhez egy plusz szimbólumot…

 

A GTA+ (ami havi 6 dollár, 2400 forint) válogatott Rockstar-játékokhoz biztosít hozzáférést (és ezt gyakran szokták cserélni rotációban, így ha valami kimaradt volna, később ismét elérhetővé válik), továbbá annak is kedvező lehet, aki gyakran játszik a Grand Theft Auto Online-nal, ugyanis a GTA Online-ban extra pénzt, autókat, tartalmakat és exkluzív eseményeket is biztosít az előfizetésünk. (Emiatt is lehet azt mondani, hogy inkább a Grand Theft Auto Online játékosainak szól az előfizetés, és a plusz játékokat csak azért dobták a kosárba, hogy valamelyest kedvezőbbnek tűnjön az ajánlat…)

A Rockstar a minap közölte, hogy a GTA+ előfizetői az év során, később meg fogja kapni az LA Noire-t, illetve a Bully-t. A múlt héten a szolgáltatás a Red Dead Redemptionnel és annak Undead Nightmare DLC-jével bővült, és ezzel a negyedik játék lett a rendszerben (technikailag nem). Ezt megelőzőleg a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Degenerate… akarjuk mondani Definitive Editionnel (Xbox, PlayStation), a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesszal (iOS, Android), továbbá a Grand Theft Auto: Chinatown Warsszal (iOS, Android) lépett a szolgáltatásba. Mivel a GTA Trilogy-ban három játék van, a Red Dead Redemption így technikailag a hatodik játék, nem a negyedik…

A Rockstar eközben minden erejével a Grand Theft Auto VI-ra koncentrál. Emiatt is határozott úgy a stúdió, hogy áprilistól kezdve nincsen hybrid munkamodell, így a home office felfüggesztésével mindenkinek ismét irodákban kell dolgoznia biztonsági és termelékenységi okokból (meg így ismét a játékiparban elítélendő, de mégis sokszor használt crunch-hoz, erőltetett menethez folyamodhat…). A GTA VI amúgy 2025-ben érkezik PlayStation 5-re és Xbox Series-re.

Forrás: VGC, Rockstar

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu