Xbox Game Pass: egy nagy IP-vel tervezi bővíteni a Microsoft a kínálatát?

Ha már azt hallani, hogy júniusban lesz egy Xbox Showcase (már azt is megírtuk, hogy mikor számíthatunk rá annak ellenére, hogy a Microsoft hivatalosan még egyetlen betűt sem említett a műsorról…), akkor erre a közvetítésre időzíthet egy olyan bejelentést, amivel meg tudná lendíteni az előfizetői számot a redmondi techóriás.

 

Az Xbox Game Pass előfizetői tábora nem növekszik kimagasló mértékben, de ezen elkezdett dolgozni a Microsoft. Ennek eredménye, hogy március 28-ától a Diablo IV is a szolgáltatás kínálatában található, és az Activision Blizzardtól ez a játék az első fecske. A nagy dobást talán júniusra időzítheti a cég, és erről az Insider Gaming írt részletesebben. Tom Henderson szerint az Xbox a régebbi játékokkal igyekszik bővíteni a szolgáltatás listáját, és hogy nem csak az új Call of Duty-t jelentheti be a műsor során. (Ennek a neve a pletykák szerint Call of Duty: Black Ops Gulf War lesz.)

Ne lepődjünk meg, ha az Xbox E3-helyettesítő műsorán (mert ugye idén nem lesz E3…) bejelenti a Microsoft, hogy a Call of Duty teljes kínálatát felteszi az Xbox Game Passra. Emlékeztetőképp ezek a játékok vannak, amik felbukkanhatnak: Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty 3, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009), Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011), Call of Duty: Modern Warfare (2019), Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022), Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023), Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Black Ops 3, Call of Duty: Black Ops 4, Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: World at War, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: WWII, illetve Call of Duty: Vanguard. Ki lehetne a Call of Duty 2: Big Red One-t hagyni például (Call of Duty 2, de PS2-re és Xboxra), és a Call of Duty 3 nem jött ki PC-re, úgyhogy nem lehet mindent mindenhol feltenni a Game Passra.

Majd meglátjuk, mit lép a Microsoft, de tényleg nem lenne meglepő ez a bejelentés.

Forrás: GameRant, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu