Echoes Of Elysium: a Mythic Entertainment veteránjai léghajóznak [VIDEO]

A játékon dolgozó stúdió, a Loric Games három alapítója korábban több neves játékon dolgozott együtt (Ultima Online, Dark Age of Camelot, Warhammer Online, Star Wars: The Old Republic), és ebből adódóan a léghajós, nyílt világú túlélő RPG még izgalmas lehet.

 

A Loric Games 2022-ben jött létre az amerikai Észak-Virginia államban, és mögötte Brian Johnson, Ray Soto, illetve a Mythic társalapítója, Rob Denton áll. „Egy olyan játékot építünk, amely több mint bogyóevés, fák ütögetése és nádkunyhók építése. Mindannyian szeretünk hőstörténeteket tartalmazó játékokat játszani. Hosszú játékfejlesztői múltunk során elhittük, hogy a jó történetmesélés kiemel egy játékot a többi közül. A túlélési élmény sokkal hatásosabb lehet a történet és a nyílt világú játékmechanika megfelelő keverékével,” mondta anno Johnson.

Éljünk túl mindent az Elysium ősi óraműves világában ebben a léghajós túlélő RPG-ben, amely a mitikus ókori Görögország egén játszódik. Fogjunk össze és induljunk el egy varázslatos odüsszeiára Elysium szétszabdalt tájain keresztül. Válasszük ki a hősünket és erősödjünk, miközben megtervezzük és felépítjük a fenséges óraműves léghajók flottáját, elfeledett földekre jutunk, és felfedjük az Elysium szívének mélyén eltemetett titkokat. Dacoljunk az esélyekkel, és hagyjuk, hogy a kaland szele a győzelem felé sodorjon ebben a felejthetetlen, nyílt világú túlélő RPG-ben.

Tervezzünk, építsünk, fejlesszünk léghajókat, majd szüreteljünk, gyűjtsünk, harcoljunk és éljünk túl mindent Elysium egén a mechanikus csodák és derűs égbolt közepette, de minden felhő mögött veszély leselkedik ránk. Használjuk a hajóinkat, a kraftolt szerkezeteket, a páncélokat, a fegyvereket és az eszünket a túléléshez. Lépjünk szintet, szerezzünk új képességeket, készítsünk új fegyvereket és páncélokat, majd fejlesszük őket, hogy még erősebbé váljunk. Lethe istennő vezetésével meg tudjuk menteni Elysiumot a végzetétől? Ezt nem kell egyedül, ugyanis kooperatívan is játszható alkotásról van szó.

Az Echoes of Elysium jelenleg PC-re készül csak, így konzolos verzióról nincs információnk. A játék megjelenési dátumát ebben a pillanatban még nem ismerjük.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu