Sea of Thieves: elért egy nagy mérföldkövet a PlayStation 5 port rajtja előtt!

Miközben a PlayStation 5 port még csak egy tesztidőszakot hozott nemrég össze a Rare kalózjátékával, már ez is kimagasló eredmény elérésében nyújtott segítséget a Sea of Thieves számára.

 

A kooperatív többjátékos játékot először 2018 márciusában láttuk Xbox One-on és PC-n. Ez volt az első olyan Xbox-exkluzív cím, ami a megjelenése napján már elérhető volt az Xbox Game Passon, és azóta már mindegyik Xbox Game Studios játék ezt a formulát követi (már a Bethesdától is láttuk ezt; az Activision Blizzard esetében erre még várnunk kell). 2020 júliusában már több mint 15 millió játékossal rendelkezett a Sea of Thieves, amivel az előző konzolgenerációban az Xbox legsikeresebb új IP-je lett.

Most egy újabb mérföldkövet ért el a játék, és erről Joe Neate, a Rare felelős producere számolt be: „40 millió játékos az Xboxon, a Windows 10-en és a Steamen: ez egy elképesztő mérföldkő, amiről beszélhetünk, és természetesen ez nem történt volna meg nélkületek, a zseniális, pozitív és befogadó közösségünk nélkül, akik továbbra is meglepnek és lenyűgöznek minket a kreativitásotokkal és a hullámokon való bohóckodásotokkal. Mindezek mellett szeretném megragadni az alkalmat arra is, hogy szívből köszönetet mondjak a csapatnak, akik olyan keményen dolgoztak, hogy a megjelenés óta több mint száz ingyenes frissítést tudtak biztosítani, és még rengeteg izgalmat és újítást tartogatnak a láthatáron.

A 12. szezon már majdnem itt van, és az olyan újdonságok, mint a dobókések és a Bone Caller, ismét át fogják alakítani a sandbox élményt. Azért is izgatott vagyok, mert még tovább bővíthetjük a közösségünket, hiszen már csak napok választanak el minket a PlayStation 5-re való megjelenéstől, és kalózok egész új tömkelegét mutatjuk be közös világunkban. A zárt bétánkból áradó pozitív hangulat és izgalom ragályos volt, és alig várom, hogy a jövő héttől még több új arc érkezzen,” írta Neate.

Gratulálunk.

Forrás: VGC, Rare

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu