Helldivers 2: a rendező mindent megtesz, hogy még jobbá tegye [VIDEO]

Bár kissé magasra tette a lécet a céllal kapcsolatban, semmi sem fogja vissza az Arrowheadet attól, hogy ezt a Helldivers 2 el tudja érni, és mivel a játékot a közönség kifejezetten szereti, új standardot állíthat fel a műfajában és az általa alkalmazott modellben.

 

A játék rendezője, illetve az Arrowhead alapítója, Johan Pilestedt több kommentet is írt a Redditen, amiből ki lehet hámozni, hogy az a cél most nekik a legjobb élő szolgáltatású (live service) cím létrehozása lesz: „Optimalizáljuk a folyamatainkat, és fejlesztőket veszünk fel, hogy növeljük a csapat létszámát. De a száz fő még mindig tisztességes méret egy fejlesztőcsapat számára, és tisztában vagyunk a kiadásokkal kapcsolatos problémákkal. A jövőben jobbak leszünk.

A legjobbat akarjuk biztosítani az iparágban, és a javítás és az új dolgok közötti erőfeszítéseinket kalibráljuk. Könnyű azt mondani, hogy „csak javítsd, ne bővítsd tartalmilag”, de az iparág versenyképességének valósága az, hogy mindkettőt meg kell tennünk, hogy relevánsak maradjunk. A stúdióval szemben támasztott követelmények és elvárások magasak, minden szem ránk szegeződik, és egyetlen célunk van: hogy ez legyen a legjobb élő [szolgáltatásos] játék, amivel valaha játszottál. Csak meg kell találnunk az egyensúlyt. Ez egy forró téma a stúdióban, és sajnálom a hanyag hibákat, amiket az utóbbi időben elkövettünk,” írta Pilestedt.

A Helldivers 2-re háruló figyelem nem véletlen, ugyanis például a Marvel’s Spider-Man 2-nél is jobban fogyott az Egyesült Királyságban az Arrowhead játéka, és a nagy érdeklődésre reagál úgy a csapat, hogy bővül és képes legyen hosszabb távon is minőségi élményt garantálni a játékosoknak, akik néhány napja a battle pass itteni megfelelőjét, egy új Premium Warbondot (Democratic Detonation) is megvásárolhatják 1000 super kreditért.

 

 

Ez több fegyvert is ad (BR-14 Adjudicator Assault Rifle, R-36 Eruptor Bolt Action Rifle, CB-9 Exploding Crossbow, G-123 Thermite Grenade, GP-31 Grenade Pistol; tehát gépfegyver, puska, nyíl, gránát és gránátvető), de három páncélzat is érkezett (CE-07 Demolition Specialist, CE-27 Ground Breaker, and FS-55 Devastator – könnyű, közepes, nehéz páncélzat).

Forrás: WCCFTech, Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu