Sonic the Hedgehog 3: újabb sztár adott ízelítőt abból, milyen is lesz a film!

MOZI HÍREK – Idris Elba szerint a Sonic the Hedgehog 3 igazi csemege lesz a rajongóknak.

 

 

Idris Elba igencsak gazdag élményt ígért a Sonic the Hedgehog legelkötelezettebb rajongóinak. Elba lesz a hangja a félelmetes Knucklesnak a hamarosan megjelenő Sonic the Hedgehog 3-ban. A népszerű Sonic-sorozat harmadik része különösen azoknak fog tetszeni, akik a kezdetektől fogva a karakter mellett vannak.

Elba a Collidernek adott promóciós interjújában a Knuckles tévésorozat – az új film előfutára – kapcsán utalt arra, hogy a Sonic the Hedgehog 3 sűrűn megpakolt, árnyalatokkal és rejtett utalásokkal teli narratívát tartalmaz majd.

Persze a konkrét részletekről szűkszavúan nyilatkozott. Ám a filmet „szuper izgalmasnak” és a Sonic-univerzumba való mélyebb merülésnek nevezte. Elba így nyilatkozott:

„Semmit sem tudok elkotyogni. Nem, komolyan. Még azt sem tudom, mi fog történni benne. Nem, csak viccelek. Annyit elárulhatok, hogy szuper izgalmas. Elmondhatom, hogy tényleg mélyebbre hatol Sonic univerzumában. Szerintem a 3. rész valószínűleg az igazi keményvonalas Sonic rajongóknak szól. Ők megkapják az összes húsvéti tojást.”

„Jim [Carrey] hihetetlen, ember. Micsoda előadás. Annyira jó mellette dolgozni, még ha soha nem is vagyok ott vele, de hallom a hangját. Bomba.”

 

Knuckles már a Sonic the Hedgehog 3 előtt a reflektorfénybe kerül

 

Miközben a Sonic the Hedgehog 3 körüli izgalom egyre fokozódik, a kék villám-süni rajongói valami különlegeset várhatnak a legközelebbi jövőben. Ugyanis a Paramount+ kiadásában a Knuckles című spinoff sorozat is érkezik. A Sonic the Hedgehog 2 és a készülő film közötti időszakban játszódó, hat epizódból álló sorozat a vörös szőrzetéről és harcos szelleméről ismert címszereplő újragondolását kínálja.

A Knucklesban az echidna harcos új szerepbe lép, mint mentor, aki Wade-et (akit Adam Pally alakít) népének ősi művészetébe vezeti be. A sorozat nem csak egy mellékszálas történetet ígér. Ellenkezőleg: a főszereplő teljes körű bemutatását, ahogyan eligazodik a felelőssége és az önfelfedezés útján.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu