Keanu Reeves nem akármilyen ikonikus szerepben tűnhet fel hamarosan?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Keanu Reeves hamarosan a hangját kölcsönzi a Sonic the Hedgehog-franchise legújabb filmjéhez, és csatlakozik a decemberben megjelenő mozi sztárszereplőihez.

 

 

Úgy tűnik, Keanu Reeves megerősítette, hogy a Sonic the Hedgehog 3-ban az ikonikus Shadow-nak kölcsönzi a hangját! Mint a The John Campea Show-ban kiderült, és a The Hollywood Reporter forrásai is alátámasztják, a mindig népszerű színész csatlakozik a franchise visszatérő sztárjaihoz. Többek között Jim Carrey-hez, mint Dr. Robotnik és Ben Schwartz-hoz, mint a címadó kék gyorshajtó hangja. Reeves részvétele az új filmben csak egy újabb előrelépés a franchise számára. Utóbbi a második részben Idris Elba és Colleen O’Shaughnessey mint Knuckles, illetve Tails szerepével bővítette eredeti szereplőgárdáját.

A Sonic the Hedgehog 3 a Sega kabalafigurájának világában készül elmélyülni, és ahogyan azt az előző film végén már ígérték, Shadow the Hedgehog is kulcsszerepet kap.

A franchise rajongói több mint elégedettek voltak Knuckles Sonic the Hedgehog 2-ben való megjelenésével. Olyannyira, hogy a karakter saját spin-off tévéműsort kap! Reeves feltűnése Shadow szerepében csak tovább növeli a hype-ot egy újabb játékikon érkezése körül. Korábban egyébként úgy tűnt, maga Darth Vader – vagyis Hayden Christensen – alakítja majd a legendás játékkaraktert.

 

 

Keanu Reeves Shadow the Hedgehog

 

 

A Sonic-filmek sikere annak köszönhető, hogy a klasszikus játékfigurákat hűen adaptálták a valós világ és a játékvilág hibrid környezetébe. Az első film megjelenése előtti eredeti diskurzus Sonic dizájnjáról – a felejthetetlen „csúnya Sonic” baki – elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a későbbi karakterek dizájnja semmilyen módon ne próbáljon eltérni a játékverzióktól.

Úgy tűnik, ez a helyzet Shadow esetében is. A karakter nagyon röviden tűnt fel a Sonic 2 post-credit jelenetében. A Carrey által alakított Dr. Robotnik egyre inkább játékhű megjelenésével együtt a Sonic the Hedgehog 3 az eddigi legnagyobb és legjobb Sonic-filmnek ígérkezik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu