Menu

E3: Mass Effect 4: Az első információ-morzsák

A Mass Effect 4 egyelőre csak munkacím a Mass Effect univerzum következő, next-gen játékához, szóval még az is lehet, hogy nem Mass Effect 4 lesz a játék címe.

Magát a játékot az EA E3-as sajtókonferenciája alatt mutatták be. A Bioware elsőképpen azt említette meg, hogy a világűr teljesen új részében játszódik a játék. Ezen kívül egyelőre csak egy nagyon korai rajzokat és játékrészeket bemutató videóval kellett megelégednünk. Amit eddig láttunk, az egy humanoid katona, aki N7-es páncélt visel és egy Krogan, aki valami kioszkféleség mellett ácsorog.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Mass_Effect_4_8

Az egyik legfontosabb információ az, hogy a játék főszereplője már nem Shepard parancsnok lesz, az előző játékok főszereplője.

A fejlesztők még az is elárulták, hogy a Mass Effect a Dragon Age: Inquisitionból sok alapvető elemet átvett. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a játék hátterében működő rendszer lesz hasonló és nem feltétlen a harc, a párbeszédrendszer, vagy más hasonló játékmenetbeli részek.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Mass_Effect_4_2

Talán nem nagy meglepetés, hogy a Frostbite motort használja majd a játék, amely egyébként nem csöppet népszerű, hiszen nem kevesebb, mint 14 másik játék alatt duruzsol majd a Frostbite.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Mass_Effect_4_1

Bár biztosat még nem tudunk, de Mike Gamble, a producer egy olyan óvatos megjegyzést tett, hogy „azokat a Mass Effect mentéseket tartsuk csak meg, jól jöhetnek azok még…”

Forrás: IGN.com

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/