Big Bad Wolf: új francia szerepjáték-készítő csapat veteránokból

„Bordeaux-ból jöttünk, mesterségünk címere: „nagy gonosz farkas” – mondhatnák azok a francia fejlesztők, akik Big Bad Wolf néven egy új csapatot alkotnak. Egyáltalán nem kezdők, hiszen olyan cégekben dolgoztak, mint a Cyanide, a Ubisoft, vagy a Blizzard, méghozzá olyan játékokon, mint a Game of Thrones, Of Orcs and Men, Styx: Master of Shadows, World of Warcraft, Blood Bowl, and Loki: Heroes of Mythology.

ps4pro.eu_big_bad_wolf_2

Mint látható, jó pár cím van a tarsolyukban, mégsem kiégett arcok, ugyanis forradalmasítani szeretnék az RPG műfaját. Hogyan? Nos, számukra a játékos érzelmei és a választásai kerülnek előtérbe, nem a hentelés. A következő szempontokat gyűjtötte össze a csapat:

Valódi választások

Érzelmek

A szerepjáték modern látásmódja

Magával ragadó sztorik

AAA szintű grafika és játékmenet

Eredeti világ

Felnőtt hangnem

ps4pro.eu_big_bad_wolf_4

Az ő krédójuk tehát, hogy igazán felnőtt játékokat fejlesztenek, ahol tényleg van értelme és jelentősége a választásoknak, és nem csak szlogennek pakolják bele a játékba, hogy aztán cselekmény és a befejezés valójában ugyanaz legyen.

Továbbá azt is szeretnék, ha a játékos érzelmileg maximálisan beleélni magát az események forgatagába. A Big Bad Wolf igazi célja pedig az, hogy a történet szorosan kapcsolódjon a tényleges játékmenethez, ne csak körítés legyen, ahogy azt sok RPG-ben már megszokhattuk. Reméljük, hogy sikerül nekik, nagyon ráférne már egy ráncfelvarrás a műfajra…

ps4pro.eu_big_bad_wolf_nyitó

Jelenleg is fejlesztenek egy címet, amelyről a legtöbb részlet egyelőre titok, egyelőre csak annyit tudni, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu