Több mint 18 millió PlayStation 4 talált gazdára világszerte

A Sony friss hivatalos eladási adatokkal rukkolt elő a PlayStation 4 kapcsán, melyből megtudhattuk, hogy a japánok újgenerációs konzolnak alig több mint egy év kellett, hogy megközelítse a 20 milliós álomhatárt, amely kétszer teszi ki Magyarország lakosságát.

ps4pro.eu_20_million_PS4_2

Az adat az ünnepi szezon után, egészen pontosan január 4-ig bezárólag lett kiszámítva, amely alapján a Sony már 18,5 millió PlayStation 4-et adott el világszerte. A karácsonyi vásárlásoknak köszönhetően csak az ünnepek során több mint 4 millió PS4 talált gazdára, emellett a PS Plus előfizetők száma is 10,9 millióra ugrott.

Hivatalos adatok is napvilágot láttak a játékeladások tekintetében, ez alapján az január 4-ig már 81,8 millió játék kelt el PS4-re a megjelenés óta – digitálisan és dobozosan egyaránt -, amiből csak közel 20 millió a mögöttünk hagyott ünnepi szezonban lett értékesítve.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu