Godzilla: itt a második trailer!

Az már biztos, hogy már a nyári hónapokra is fokozatosan esnek be játékok, mert nem elég, hogy júniusra ott van a Batman: Arkham Knight, de júliusban is lesz God of War 3 Remastered, illetve a Godzilla is ekkortájt fog megérkezni.

ps4pro.eu_Godzilla_2

A július 17-én megjelenő Godzillából egy újabb trailert kaptunk, amelyben ne a feliratokat figyeljük – azok ugyanis japán nyelvűek -, hanem magát a játékot. Akinek rombolhatnékja támadna, nagy eséllyel itt kiélheti eme vágyait, viszont az még kérdéses, hogy a játék minősége milyen lesz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu