Need For Speed: tényleg internetkapcsolat kell majd hozzá?! [MEGJELENÉS]

Lehet, hogy egy csalódást keltő lesz eme hírünk az új Need For Speed résszel kapcsolatban. A Need For Speed Twitterén egy kérdés került megválaszolásra aziránt, hogy kelleni fog-e az állandó internetkapcsolat a játékhoz.

A válaszuk ez volt: „Az NFS-nek kelleni fog egy online kapcsolat, de jó haszna van. Nagyobb változatosság és egy jobban díjazó élmény a barátokkal. Online lehetőséged lesz arra, hogy a barátaid is részei legyenek a narratívának, amit csak így lehetséges megvalósítani.”

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_need_for_speed_1

Hajjaj. Csak ne úgy végezze a Need For Speed, mint a The Crew… bár single playerben is játszhatjuk. Hm…

Amúgy kiszivárgott, hogy öt kategóriában játszhatunk, ami minden bizonnyal az autók kategóriáját takarja: Speed, Style, Build, Crew, Outlaw. A helyszín Ventura Bay lesz és a megjelenési dátum… november harmadika.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu