Durva szivárgás: 11 percnyi Hitman játékmenet! [VIDEO]

Ezúton is szeretnénk gratulálni a Square Enixnek, hogy nem nagyon figyelt arra, hogy készülőfélben levő játékából ne nagyon szivárogjon ki ilyen durván semmi sem, bár az igaz, hogy ezzel mi járunk jól. Elvégre így működés közben, mindenféle utómunkálattól mentesen is láthatjuk, hogy a 47-es ügynök miképpen kap majd decemberben rebootolást!

A videóban elég otromba látvány az a vízjegy, de hát ennyi bajunk legyen, azt leszámítva egész élvezetes lett ez a tizenegy percnyi videó. Azt is kimondhatjuk, hogy nem a PlayStation 4-es verziót látjuk működés közben, mivel az Xbox kontroller gombjai bukkannak itt-ott fel. De mégis, megvan az a megszokott hangulat, amelyet a Hitman játékokban már megszokhattunk.

A konyhában sem lehet nyugta az embereknek, mert a 47-es ügynök jön, lát és megfojt, ha kell, álruhában végrehajtva feladatát! A Hitman remeknek ígérkezik, de a framerate-en még szerintünk lenne hova fejlődni. Decemberben – ha addigra nem megyünk csődbe a tömegnyi megjelenéstől – a kopasz bérgyilkos is be fog toppanni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu