Fantasztikusan kreatív címmel látja el a Ubisoft horrorjátékának PS4 portotját [VIDEO]

2012-ben, a Wii U-exkluzív címek egyikeként jelent még meg a Ubisoft játéka, a Zombi U, amely végül nem hozott jó eladásokat sem, így a tervezett folytatás törlésre került. Ehelyett inkább egy, jóformán érthetetlen lépésre határozta el magát a francia cég…

Ezt a játékot ugyanis ki fogják adni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, átnevezve azt Zombira. Igen, Zombi – mi magunk sem értjük, hogy ezt most így mégis hogy és miért: főleg annak tekintetében mondjuk ezt, mert a Zombi U alapból úgy volt tervezve, hogy a Wii U gamepadját is kiaknázza a játék. Na mindegy, ezt hamarosan meglátjuk, ugyanis a megjelenés már egy hónapra sincs, hiszen augusztus 18-án már itt is lesz a Zombi.

Ez a holló sem érti, hogy férhetett ennyi kreativitás a Ubisoftba.

Ez a holló sem érti, hogy férhetett ennyi kreativitás a Ubisoftba.

A multiplayer része nem lesz benn, ugyanis azt eredetileg főképp a gamepadra tervezték a Ubisoftnál. A térkép a képernyőn lesz és az inventoryba lépés pedig nem fogja megállítani a játékot, valahogy úgy, mint a Souls címek esetében. Ja, és lesz két új melee fegyver is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu