[GC] Mirror’s Edge Catalyst – Vivát, Faith! [VIDEO]

Az Electronic Arts és a DICE a Gamescomra játékmenetes videót hozott a Mirror’s Edge Catalystból, és nem csalódtunk! A lényeget ebben az öt perces videóban is bőven láthatjuk – a játék legfontosabb elemeit, azaz a parkour stílusú mozgás dinamikáját és az elengedhetetlen csatákat bár kis részletben, de átélhetjük mi is. Ezek alapján nem lesz oka Faith visszatérésének a kudarcra. Érdekesség, hogy már nem az Unreal Engine 3-at fogja a DICE alkalmazni, hanem a házon belüli Frostbite 3-ra építgetik a Catalystot – ez még jó lépésnek ígérkezhet.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more_mirror_edge_catalyst_1

Elég drága a gyűjtői kiadása a Mirror’s Edge Catalystnak (itt lehet erről bővebben olvasni), úgyhogy arra már most érdemes összekuporgatni a pénzt. Amúgy Faith – mivel egy előzménytörténetről van szó – nem lesz képes lőfegyvert használni, szóval itt tényleg nagyobb fókusz lesz azon, hogy parkourözzünk végig az üvegvároson – ezt maga a DICE is elismerte, hogy ezúttal erre a játékelemre fognak összpontosítani. Ez amúgy a trailerben is megfigyelhető.
A Mirror’s Edge Catalyst európai megjelenése 2016. február huszonhatodikán lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu