[GC] Mafia 3: Íme az első trailer! [VIDEO]

Tartják a hat évenkénti megjelenést! A 2K becsületesen betartotta a szavát és a tegnapi nap folyamán bemutatta a Mafia 3-at, viszont mi tévedtünk. Nem a 2K Czech, hanem egy új stúdió, név szerint a Hangar 13 fejleszti eme felvonást – ahogy sejtettük, tényleg 2016 során fog megjelenni. 2004 és 2010 után ez tényleg menetrendszerű.

Viszont kicsit másmilyen lett, mint amilyennek gondoltuk. A Mafia 3 1968-ban játszódik (ebben nem nagyon lőttünk mellé), mégpedig New Orleans városában, de itt tényleg komolyan felütötte a fejét a korrupció és az olasz maffia ural mindent és mindenkit.

A főszereplő neve Lincoln Clay, egy már leszerelt vietnámi veterán, aki fekete bőrszínű! A történet viszont a gyakori megölték a családom-ezért bosszút fogok állni tengelyen mozog, viszont itt a kapcsolataink révén a mi uralmunk alá kerülhet New Orleans. Csellel, vagy tűzerővel, de a mi felünkre kell billenteni a mérleget – bizony, itt most egy antihős lesz az irányításunk alatt, érdekes csavart dobva a játékmenetbe.

A megjelenési dátum még nem nagyon konkretizált, így 2016-ban fog valamikor megérkezni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu