Nemsokára indul az első PlayStation Plus szavazás! [VIDEO]

A Vote To Play-ről korábban már beszámoltunk: egyes hónapokban a Sony a mi szavazatainkra alapozva fogja a PlayStation Plus kínálatába a három lehetséges játékból betenni az egyiket a szavazás utáni hónapban, míg a másik kettő kedvezményes áron lesz a Plus előfizetőinek elérhető.

A Vote To Play augusztus tizenharmadikán, szóval a holnapi naptól fog az első voksolás indulni – helyi idő szerint ez 17 óra 30 perctől válik elérhetővé.

A három játék: Armello (fejlesztő: League of Geeks), Grow Home (Ubisoft) és a Zombie Vikings (Zoink Games). Az Armello egy stratégiajáték RPG elemekkel és nagy újrajátszhatósággal megpakolva, a Grow Home – amelyre mi is szavaznánk – egy egész látványos nyílt világú platformer egy érdekes látványvilággal.

A főszereplő BUD, aki egy bionikus droidként képes a növényeket megnövelni és ebből adódan az emelkedés gyakori eleme a játékmenetnek. A Zombie Vikings pedig egy kooperatív játékra gyúrt öldöklés, amely nem veszi komolyan magát.

A szavazás augusztus huszonnegyedikéig tart (szintén délután fél hatig), a Sony ezután fog majd nyertest hirdetni. Hamarosan készülhetünk is szavazni – ezt elősegítendő, íme a három bemutató trailer videó:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu