Kiemelkedő sikert aratott a Grow Home PlayStation 4-en

A Grow Home-ot onnan ismerhetjük, amikor is megnyerte a PlayStation Plus első Vote to Play versenyét, amelynek köszönhetően a PlayStation Plus szeptemberi kínálatának a része lett, így az előfizetők ingyenesen beszerezhették a Ubisoft eme játékát. A franciák szerint ez lett a legtöbbet letöltött Ubisoft játék: elég gyorsan „elkelt”: több, mint két millió letöltést pakolt össze a megjelenés utáni első hétben.

Ez még rendben is volna, de mi kifejezetten nem értjük, mire döngöli a mellét a francia kiadó. Ha ingyenesen le lehet tölteni a játékot, értelemszerűen nagyobb kereslet lesz iránta, és mivel a PlayStation Plus előfizetők száma eléggé magas, így nem csoda, hogy az ingyenes terméket többen letöltik.

Ha egy AAA címmel tudnák elérni ugyanezt a teljesítményt (talán október végén az Assassin’s Creed Syndicate? kételkedünk benne), akkor már mi is emelnénk a kalapunkat, de ez így eléggé marketingszagú bejelentés lett tőlük. Kíváncsiak lennénk arra, hogy ha fizetős lenne a játék, akkor is bejelentették volna, hogy X ezer letöltést hozott össze a Grow Home

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu