Hitman a 47-es ügynök – Részletek a starttal kapcsolatban

Az IO Interactive azért váratlanul tolta el a Hitman, a 47-es ügynök megjelenését 2015 decemberéről 2016 márciusára, de miután láttuk az EGX-en prezentált buildet (amelyről beszámoltunk már), látható volt, hogy a játék egy picikét is, de szaggatott, úgyhogy kicsit zűrös lett volna így kitenni a 47-es ügynököt a játékosok elé. Viszont most részletezték, hogy miként fogják végülis útjára engedni a kopasz bérgyilkost.

Először is véglegesítették a megjelenési dátumot: ez 2016. március 11-ére tehető. Aztán azt is közölték, hogy mik lesznek a játékban alapból. Három helyszínnel – Párizs, Sapienza és Marrakesh -, hat kampányküldetéssel, 40 gyilkossági móddal, 800-nál is több célpontot tartalmazó Contracts móddal (ezt a játékosok használhatják ki úgy, hogy saját küldetéseket hoznak létre másoknak), illetve heti eseményekkel érkezk a Hitman, a 47-es ügynök márciusban. Ha csak ennyit szeretnénk, akkor így is megvehetjük digitálisan (ez volna az Intro Pack), 35 dollárért. Viszont áprilisban, májusban és júniusban jönnek a frissítések: új kampányfeladatok, három új helyszín (Thaiföld, Egyesült Államok, Japán), új halálosztó mozdulatok, új Contracts célpontok várnak a későbbiekben.

Ezt külön is megvehetjük az Upgrade Pack keretein belül 30 dollárért. Viszont ha a teljes 60 dolláros árat kifizetjük, akkor minden ingyen a miénk lesz, így az Upgrade Pack tartalmaiért nekünk nem kell külön fizetni. Az előrendelők pedig bétatesztelhetnek majd, de csak PS4-en és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu