Már megint? MGS V elmentési bug PlayStation 4-en!

Ez nem vicc: újra egy elmentési hiba ütötte fel fejét a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben. Az elsőről már beszámoltunk (és azóta ki lett az javítva, amiről szintén írtunk), de most újabb bug jelent meg. Most nem Quiet miatt ütközhetünk problémákban adott küldetések miatt, hanem egy kicsit más tényező hozhatja elő az elmentésünk fájdalmas korrupcióját. Megosztjuk-e a konzolunkat más fiókokkal? Ez a lényeg ugyanis…

Ez a bug akkor lép elő, ha több SEN accountot használunk egy PlayStation 4-en (és csak ezen a konzolon van ez a malőr!) – ekkor írhatja ki azt a játék, hogy az elmentési adatot nem tudja használni, mivel a letölthető tartalmat nem találja a játék (azaz a backupolás során eltűnik a semmibe az elmentésünk).

Ez nem vicc: újra egy elmentési hiba ütötte fel fejét a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben.

Pedig ennek nem kéne bekövetkeznie – pláne úgy nem, hogy mindjárt itt a Metal Gear Online konzolos startja. WTF Konami… és ezt sajnos több okból is megkérdezhetnénk. Reméljük, hogy mihamarabb sikerül ezt (IS) kijavítani! Erre már mi sem tudunk mást mondani…

Arra pedig, hogy a Konami a minap bejegyezte Big Boss nevét arra, hogy pachinko játékot készítsenek, inkább elszámolunk magunkban tízig és… azt mondjuk, hogy menjenek a fenébe!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu