Star Wars Battlefront: Mikrotranzakciók nélkül!

Elég sok dolgot hallunk az Electronic Arts és a DICE által finoman szólva is nagyban promotált Star Wars Battlefronttal kapcsolatban. Lehet, hogy elsietik a rajtot a decemberben érkező film miatt, biztosan nem lesz szerverböngésző egyik platformon sem, illetve nem lesz offline játékra lehetőség a 8-a és 12-e között lezajlódó ingyenes nyílt bétában a Survival Mission módban.

De egy újabb kérdésre kaptunk választ, amely talán bátoríthat a játék megvásárlása érdekében.
Bár manapság elég gyakori, hogy a 60 dolláros/eurós játékokban is van mikrotranzakció (MGSV, PES 2016 – nahát, kapásból két Konamis cím jutott az eszünkbe, de az Assassin’s Creed Syndicateben is lesz), a Star Wars Battlefrontban nem lesz. Tény, hogy lesznek kreditek a játékban, de azt a játékon belüli teljesítményünkért fogjuk kapni. Remek húzásnak véljük.

Ne törődjünk bele abba, hogy még több pénzt akarnak a fejlesztők/kiadók belőlünk kisajtolni annak ellenére, hogy teljes áron megveszünk egy játékot. Ezt egyszerűen pofátlan lehúzásnak tartjuk, szerencsénkre a Star Wars Battlefront szembe megy az árral. Csak aztán nehogy MÉGIS bevezessék szépen csendben!

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu