Rainbow Six Siege: Egy rakat látnivaló [VIDEO]

A Ubisoft ugye korábban eltolta a Rainbow Six Siege megjelenését a jobb balansz és optimalizáció érdekében, és mostanában nem is nagyon hallottunk a csapatos shooterről. Most viszont berúgták az ajtónkat és egy halom videót és képet hagytak maguk mögött a csapattagok.

Több témában is láthatunk videót, például a Spectator módban is láthatjuk működésben a Rainbow Six Siege-et (itt elég érdekes a látvány, de be kell vallani – átlátható az egész!), illetve egy 5v5 meccsbe is betekinthetünk. Összesen fél óránál is több videóval rendelkezünk, szóval remek módon döntő lehet, hogy vajon érdemes-e beszerezni, avagy várjuk az árcsökkenésig. Mindenesetre egy komoly címnek ígérkezik a Siege ezek láttán, meg kell tanulni egyet s mást!

Persze a puding próbája az evés, úgyhogy addig is várnunk kell. A megjelenés 2015. december elsején esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re… azaz egy napon jön ki az Avalanche Studios Just Cause 3-jával. Lesz miből válogatni, csak bírja a pénztárcánk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu