Star Wars Battlefront: Első napi patch itt is lesz

Mint ahogy a nagyobb játékok jelentős többségénél, így a Star Wars Battlefront esetében sem ússzuk meg egy első napi patch nélkül, hiszen a DICE bejelentette: november tizenhetedikén, a megjelenés napján kapásból kihozzák az 1.01 verziószámú patchet a Battlefronthoz.

 

A játékról már többet tudunk, mint amit nem (még a helyigény is kiderült néhány napja), úgyhogy nézzük, hogy mit is hoz a kis tapasz: a szokásos bugok kiküszöbölése és stabilitásjavítás mellett a szöveget is kijavították több nyelven – nem volt idejük ezeket kijavítani az alap változatban…? -, az onlineba is belenyúltak egy keveset, de azt sem hagynánk ki, hogy a Starfighterekből és egyéb földi járművekből történő kiszállás esetén bekövetkező beragadást is kijavították ezzel. Hm, tényleg egy kicsit rohamtempósnak tűnik a Battlefront november tizenhetedeikei startja ezek után…

A patch kapásból a játék megjelenésekor elérhetővé válik, szóval nem is kell pluszban várni sokat rá, max annyit, atmíg letöltésre kerül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu