A Sony bemutatta az idei termékeit a CES-en

Tegnap írtunk arról, hogy a Sony szerintünk kihagyott egy jó ziccert arra, hogy bemutassák a PlayStation VR-t úgy, hogy egy árat és egy pontos megjelenési dátumot is közölnek mellé. Mivel ezt nem tették meg, ehelyett a más ágazataikban készülő termékeikkel kapcsolatban prezentáltak a nézők és a résztvevők számára egyet s mást. Ahogy Kazuo Hirai, a Sony vezérigazgatója is mondta, a cég szeretne egyedi lenni, miközben a kreativitást és a kíváncsiságot használván kívánnak továbbfejlődni. A termékeiket látván erre minden esély adott.

A 4K-s BRAVIA televíziók a képminőségre és a megjelenésre helyezik a hangsúlyt, még valósághűbb és magával ragadóbb látványra törekednek a HDR technikával. 3 új termékkel gazdagodik a h.ear széria, melyek a hangzás mellett egyedi stílusirányzatot is képviselnek. A „h.ear go” egy vezeték nélküli hordozható hangszóró, a „h.ear on Wireless NC” és a „h.ear in Wireless” termékek pedig vezeték nélküli fejhallgatók, melyek kiegészítik a korábban kiadott fejhallgatók sorát.

Az Extra Bass (XB) termékvonal is kap újdonságokat, az új FDR-AX53 4K Handycam videokamerát pedig az új, 20x-os optikai zoommal bíró ZEISS objektívvel és nagy érzékenységű képkeresővel szerelték fel – 1,6-szoros pixelméret-javulást tapasztalhatunk. A Sony Action Cam termékvonala frissül a SteadyShot funkcióval bővített HDR-AS50R-rel, ami Live-View Remote élőképes távirányítóval érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu