Call of Duty Black Ops III: tele akcióval és zombikkal az új DLC trailer, a Zetsubou No Shima [VIDEO]

Még mindig picit szokatlan elnevezésnek tűnik a Zetsubou No Shima, amely a Call of Duty Black Ops III zombis játékának a második fejezetének a címe. Úgy repül az idő, hogy mindjárt a nyakunkon van a második Black Ops 3 DLC, amely ugye először a PlayStation 4-et fogja betalálni kb. egy hónap előnnyel az Xbox One és a PC párosával szemben, mivel tavaly a Sony és az Activision megegyezett erről.

Az április tizenkilencedikén érkező Ecipse DLC-ben található sztori a Der Eisendrache közvetlen folytatásaként kezelendő, és ezúttal a központban az Element 115-öt kutató titkos biológiai labor kerül a nyakunkba. (Valamiért ez minket az Umbrellára emlékeztet a Resident Evil 2-ből… vajon honnan szedte a Treyarch az ötletet?)

A DLC-ben persze lesznek új multiplayer pályák is (Verge, Rift, Spire és Knockout), de a hír alatti videó kizárólag a Zetsubou No Shima-ra koncentrál!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu