[FRISSÍTVE] Tessék?! Lehet, hogy nem PS4-re jön a Horizon Zero Dawn, hanem csak PS4K-ra?!

[FRISSÍTVE] Közben Shinobi602 gyorsan frissítette a posztját! Íme a szöveg angolul: „Just to clarify, Horizon’s going to look absolutely incredible on every PS4! The PS4k comment wasn’t meant as anything more.” Magyarul: „Csak hogy tisztázzuk: a Horizon minden PS4-en fantasztikusan néz majd ki! A PS4k kommentár semmi egyebet sem jelentett!” (BadSector: Hahaha, nagyon vicces volt Mr. Troll Shinobi602 úr! Ugye tudja, mivel játszadozzon! Már indultak a PS4 fanok, kifent kapával, kaszával”)

[EREDETI HÍR] Az egy elég komoly lépés lesz a Sony-tól, hogy nem a PlayStation 4-re fogja kihozni az exkluzív Horizon Zero Dawn-t, amit a Killzone játékokat fejlesztő Guerrilla Games hegeszt. Megvan erre az esély…

…ugyanis shinobi602, aki a Twitterén elég sokszor igaz információkat közöl Sony-s cuccokról a bejelentések előtt, egészen pontosan ezt írta: „Nos… a Horizon: Zero Dawn 2017 elejére lesz halasztva, ahogy hallom, viszont gyönyörűen fog festeni a PS4K-n.” Na itt van elásva a csont! Ez két információt takarhat egyszerre: egyrészt azt, hogy a NEO kódnévre hallgató, erősebb PS4 (vagy PS4K, vagy PS4.5, mi ennek a neve?) ekkortájt jelenhet meg, másrészt pedig a Guerrilla már NEO-móddal ellátva hozhatja ki a futurisztus, de mégis retro játékukat.

Érdemes azért megvárni, amíg a Sony végre bejelenti, hogy na, mi aztán tényleg egy erősebb PS4-et fogunk kipakolni a boltokba, mert bár hetente kétszer hallunk a PS4K-ról, a Sony még néma az ügyben.

ps4pro-shinobi-twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu