Kik térnek vissza a varázsvilágba?

MOZI HÍREK – A varázslók köztünk vannak – és mindig köztünk voltak. J. K: Rowling kiapadhatatlan fantáziájának köszönhetően a varázsvilág egy új, másik részével – sőt, kontinensével – ismerkedhetnek meg a Harry Potter-történetek rajongói.

A Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: november) főszereplője, Göthe Salmander ugyanis az Egyesült Államokba utazik új, különleges lények után kutatva: és mindez az 1920-as években történik, akkor, amikor Harry Potter, Ron és Hermione még meg sem született.

De a legújabb hírek szerint mégis lehetnek a filmben olyan szereplők, akiket a Harry Potter-regényekből és –filmekből ismerünk – csak sokkal fiatalabban.

Legalább is a Salmander tanár úr amerikai segítőjét játszó Dan Fogler egy néhány napja adott nyilatkozatában azt sejtette, hogy alapos esély van erre.

– Ahogy halad előre a történet, pár régi kedvenc figura is szóba fog kerülni – rejtélyeskedett a komikus. – És találkozhatunk is velük fiatalon.

A találgatásoknak az is tápot ad, hogy a film új előzeteséből kiderült: Göthe Salmander Dumbledore professzor egyik kedvenc diákja volt a Roxfortban…

De a színésznek valaki egész más a kedvence:

– Az orrontó furkász lesz a film legédesebb szereplője – mondta. – Erszényes, pici és imádja a fényes tárgyakat. Amit ellop, rögtön zsebre vágja, és elrohan vele.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu