Vajon mit kapunk a Call of Duty 4 Remastered kiadásban?

A Call of Duty oda-vissza ugrál a pletykákkal az állítólagos keddi bejelentés előtt (ezzel meg fogják előzni a Battlefield 5-öt, amit hivatalosan is május hatodikára rakott az Electronic Arts), most pedig nem az új, Infinite Warfare-ről van szó – igaz, azt a Black Ops III-ban elkezdtek tease-elni -, hanem az állítólagos Call of Duty: Modern Warfare remasterelt kiadásáról.

Szóval két kiadásban biztosan jönni fog az Infinite Warfare. Az alapkiadás 80 dollár lesz. Mi úgy gyanítjuk, hogy ez nem az amerikai, hanem a kanadai dollár (mondjuk ez forintra átszámítva így is egy ezressel több, megszívták, na), mert ott drágábban árulják a játékokat. A Legacy Edition, na az az érdekes: 110 dollárért (~23900 forint) az Infinite Warfare mellé megkaphatjuk a Modern Warfare Remasteredet, amelyben a kampány mellett a 16 multis pályából 10 lenne játszható.

Mivel nem hivatalos még ez sem, így nem érdemes még 100%-osan elhinni, de az kicsit fura, ha tényleg 10 pályát pakolnak csak be a kurrens-gen portba. (A képen levő weboldal nem működik, okos, nagyon okos.)

ps4pro-Call-of-Duty-Infinite-Warfare

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu