Két új játékot is készít a Max Payne/Alan Wake fejlesztőcsapata

Egy zászló alatt két csoport dolgozik egy-egy játékon az Alan Wake-et és Quantum Breaket készítő Remedy. Sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy egyikük sem Alan Wake-folytatás.

Két évtizede van a szakmában a Remedy Entertainment, de tőlük nem láthattunk évente, kétévente játékokat. Death Rally, Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne, Alan Wake, Alan Wake’s American Nightmare, Quantum Break – ennyi jött ki tőlük, ami nem sok, de cserébe egész korrekt minőséget mutatott fel legtöbb címük. Most viszont kétfelé bontják magukat, mert nem szeretnének megint csak egyetlen dologra koncentrálni. Az egyik térfél egy új partnerrel dolgozik, tehát nem a Microsoft és nem a Rockstar nyújtotta kezét együttműködésre. (Talán a Sony volt?) A másik csoport még csak egy kisebb koncepción dolgozik, játékká a későbbiekben gyúrják csak azt.

A Remedy inkább lassabban dolgozik, de minőségi végeredményre törnek, így azért is mondják: ne számítsunk rájuk az E3-on és a Gamescomon!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu