Beestek az első képek a Telltale Batmanjéből

A Telltale sem várta meg az E3-at és már előre bemutatták az első képeket a Batman játékukból.

A Batman – The Telltale Series, amely meg nem lepő módon később a nyár folyamán egy Season Pass lemezen is kapható lesz Európában is az öt epizód megjelenése után, egy más megközelítéssel kíván élni, mint amit a Rocksteady Arkham játékaiban láthattunk. Dráma, akció, korrupció és bűnözés – Bruce Wayne-ként és a Denevéremberként egyaránt meg kell állnunk a helyünket, ugyanis a játék el fogja várni tőlünk, hogy mind a két „gúnyát” magunkra öltsük.

A Telltale az első képeket, illetve a játék logóját is frissiben bemutatta, és nem lesz ez rossz. A logó minket a kilencvenes évek ma már ikonikusnak nevezhető rajzfilmsorozatára emlékeztet, a további képek pedig miközben azt a Telltale-stílust hozzák, a hangulatot is mintha eltalálták volna.

És még a The Walking Dead harmadik évadjának leleplezésére is várunk – izgalmas nyárnak fogunk mi még elébe nézni…

ps4pro_BATMAN_Telltale_1

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu