[E3 2016] A Star Wars jövője – ezek jönnek az EA-tól [VIDEO]

Az EA Playen szó esett a Star WarsElectronic Arts együttműködés következő néhány évéről.

Az idei év során a Battlefront új tartalmakat fog kapni, az év végéig három digitális expanzió biztosan érkezik a DICE shooteréhez. Bespin az első neve, erről a hír alatt az első videó mutat több részletet. A második kieg neve Death Star, a harmadik még nem publikus. Emellett a Battlefront VR változat is készül a Criterionnal együttműködve és a The Old Republic is bővül még 2016-ban. A Star Wars: Galaxy of Heroes a Capital Games műhelyéből egy mobilos játékként várja a Csillagok Háborúja rajongóit.

2017-ben jön a Battlefront 2, amely a Jade Raymond által alapított Motive és a DICE műhelyeinek együttműködésében készül. 2018-ban a Visceraltól jön egy új játék, amelynek történetét Amy Hennig (Soul Reaver, Uncharted, Jak and Daxter!) felügyeli. Ezek mellett a Respawn egy külső nézetes, történetileg más idővonalra helyezhető játékot is készít.

A Csillagok Háborúja nem áll meg egyhamar!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu