Battlefield 1: EA stílusban csapatostul sorakoznak majd a DLC-k a harcmezőn!

A Battlefield 1 idáig tündöklő páncélja is elkezdett rozsdásodni.

A DICE új játéka is az Electronic Arts-féle DLC-hegyek áldozata lesz. Az első világháborúba elkalauzoló Battlefieldben ugyanis a brit, az osztrák-magyar, a német, az olasz, az ottomán és az amerikai csapatok lesznek alapból. Nem teljes a lista, ugye?!

Hol vannak az oroszok és a franciák? Kiderült, hogy az orosz csapat konkrétan nem is lesz a játékban (?!), míg a franciák csak DLC-ként lesznek megszerezhetőek. A franciákat megindokolták azzal, hogy egy teljes prémium kiegészítőt dedikálnak ennek a hadseregnek. Ettől függetlenül továbbra is érdemes lenne mindenkit bevenni, még akkor is, ha ez egyes politikai vezetőknek nem tetszene.

Az Electronic Arts tehát itt is limitálni fogja a játék tartalmát a megjelenés pillanatában, ami ugye október huszonegyedikén lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu