FRISSÍTVE – Megtudtuk, mikor jelenik pontosan meg a Dragon Ball Xenoverse 2! [VIDEO]

FRISSÍTVE: A Dragon Ballos üsdvágd folytatódik, de immáron csak a kurrens-gen platformokra készül Goku és a többiek harca.

A Vissza a jövőbe által inspirált Xenoverse 2, amelyben az idővonalak ütköznek és megváltozik minden körülöttünk, október huszonötödikén jön PS4-re és X1-re, míg huszonnyolcadikán érkezik PC-re. A soundtrackért az amúgy néha őrült dolgokat produkáló Steve Aoki is felel; az első videóban Broly, Janemba, Thales, Cooler, Slug, Baddack és Vegeto is feltűnik, míg a második, amely az IGN-től származik, egy játékos által létrehozott karakterre fókuszál, miközben fenékbe taszajtja Gokut.

Ideje Super Saiyan 3-asnak lenni.

EREDETI: Nem viccelt a Bandai Namco, tényleg komolyan bemondtak nem kevés részletet az új Dragon Ball játékból.

A Xenoverse 2 nem tűnik a videó alapján egy komolyabb játékmenetbeli fejlődésnek, inkább 1.5 ez, mintsem 2. De mégis, az ígéretek szerint a megjelenítés még inkább hasonlítani fog az eredeti sorozatokhoz, az új online hub most már háromszáznál több játékot is el fog tudni bírni a Xenoverse 2, amely egy évig a megjelenés után biztosan kapni fog frissítéseket – DLC-k és ingyenes tartalom is lesz. A cél is bátor: mind a három platformon stabilan 60fps-sel kell, hogy fusson a játék.

A játékban a filmek és a speciális epizódok is alkalmazva lettek, de másmilyen megközelítésben – még nem tudják a fejlesztők, hogy a Super sorozatot is bevegyék-e avagy sem. A tárgyakat véletlenszerűen szerezhetjük meg a sikeres csaták után, de az első részből is áthozhatunk majd egyet s mást. (Történetileg évekkel az első felvonás után járunk.) Angol és japán hangsávot is választhatunk, miközben sokkal részletesebb környezetet és effekteket is láthatunk.

Megjelenés ősszel PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu