Robbant a bomba: PlayStation 4 Slim várható!?

Egy, a Wall Street Journalnél dolgozó újságíró hintette el, hogy több is van a PlayStation 4 NEO kiadásánál.

Takashi Mochizuki a WSJ-s írásában (ezt sajnos előfizetés nélkül nem lehet olvasni, de a PlayStation Universe lehozta a lényeget itt) megemlítette, hogy a Sony a Microsofthoz hasonlóan két új konzollal készül, nem pedig eggyel. Szerinte szeptember tájékán kerülhet bemutatásra a karcsúbb PlayStation 4, ami a Tokyo Game Show-n történő leleplezésre sugallhat.

Persze a Sony ezt az információt nem erősítette még meg, de mivel eddig az összes konzoljuk (sőt, handheldjeik) kapott karcsúbb újrakiadást (a PS3 esetében kettőt is!), szinte kizárt dolognak tartjuk, hogy ne legyen PlayStation 4 Slim. Várjuk hát a bejelentést, talán itt is a PS4 NEOhoz hasonlóan megerősítik, és nem mutatják.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu