Csak kétszer halsz meg, Ripley?

MOZI HÍREK – Sigourney Weaver szerint most végleg lezárul az Alien legfontosabb szereplőjének története. A színésznő azt mesélte egy interjúban, hogy a Neill Blomkamp rendezése alatt ki tudja mikor készülő Alien folytatásban Ripley története végleg lezárul.

Blomkamp sci-fijének sztorija egyébként „alternatív” folytatása a második résznek, melyről a színésznő A bolygó neve: Halál harmincadik évfordulójára készülődve mesélt: „Úgy kell elképzelni, mint amikor egy út kettéválik. Egyik irányban találjuk a harmadik és a negyedik részt, a másik ösvény pedig Neill filmjéhez vezet”.

Ez az elég furcsa megoldás azt is jelenti, hogy Ripley nem halt meg az Alien 3 immár nem létező eseményei során, illetve mellette az eddigi Alien 3-as kánon szerint szintén halott két másik karakter: Hicks őrmester (Michael Biehn) és az immáron felnőtt, huszonhét éves Newt (őt A bolygó neve: Halál-ban Carrie Henn alakította, aki azóta nem színészkedett) is túlélték az eseményeket.

Mindenesetre – ha hinni lehet Sigourney Weavernek, aki (egyébként állítólag annak idején külön kérte, hogy az Alien 3 végére öljék meg karakterét, hogy többé ne kelljen eljátszania azt) Ripley története most már tényleg lezárul. Hogy happy enddel, boldog öregkort megélve, vagy egy Aliennel a hasában, azt persze még nem tudni.

Hogy mikor tudhatjuk meg? A legjobb esetben is még éveket kell várni Blomkamp filmjére, az Alien 5-re, lévén Ridley Scott külön kérte, hogy csak a Prometheus folytatása, az Alien: Covenant 2 után kerüljön mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu