Ingyen kipróbálható lesz a Star Wars: Battlefront legújabb DLC-je

A Bespin névre hallgató Star Wars Battlefront DLC, amely kb. egy hónapja jelent meg, két alkalommal is kipróbálható lesz.

A DICE szerint azok, akik nem rendelkeznek a Season Passzal, kétszer nézhetnek el Cloud City környékére: az első ingyenes próbalehetőség augusztus tizenkilencedike és huszonegyedike között zajlódik le, míg a második szeptember tizenkettedikétől tizennyolcadikáig fog tartani. Igen, ősszel már egy teljes hetet adnak számunkra. Semmi extra teendőnk nem lesz, csak be kell a játékba jelentkezni, és elérhetővé válik a Bespin DLC.

A szeptemberi időpont érthető, hiszen akkortájt érkezik a harmadik DLC, a Death Star, a negyedik, s egyben befejező kiegészítő, a Rogue One: Scarif a karácsonyi időszakra érkezhet a PlayStation 4/Xbox One/PC hármasra.

A Battlefront tavaly novemberben jelent meg, a folytatás pedig 2017-ben érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu