Elképesztő horrorfilm egy lány testében élő, elhalt ikertestvéréről! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Újabb kanadai horrorfilm készül, lévén megérkezett az „Engedd ki!” (Let Her Out) első trailere, amely elég sok mindent elárul magáról a történetről is.

A Cody Calahan rendezésében készült film a rendező interjúja szerint igazi pszichológiai horror lesz, melynek főszereplője egy fiatal biciklisfutár lány, Helen, aki érthetetlen hallucinációktól és ájulásoktól szenved és ezek révén balesetet is szenved. Helen testében egy – egyelőre – „jóindulatú” daganatot találnak, azonban rövidesen kiderül, hogy a daganat nagyon is „rosszindulatú” – csak nem a hagyományos értelemben. A szarkóma ugyanis nem más, mint a Helen születéskor elhalt ikertestvére, akinek maradványai megmaradtak a lány testében.

Még borzalmasabb a felfedezés, hogy az ikertestvér valójában nem halt meg, hanem Helen testében „élt” tovább, és most ki akar törni belőle, a saját őrült akaratának alárendelve Helent, és veszélyeztetve a lány környezetét.

Az erősen Stephen King Halálos árnyék című regényének cselekményére emlékeztető film premierjére a hónap végén megrendezésre kerülő Horror Channel FrightFesten kerül sor, Londonban, ahol a Let Her Out nyitja az eseményt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu