Több műfajban is próbálkozott a Valve a Half-Life 3-mal [VIDEO]

Nem csak shooter lehetett volna Gordon Freeman kalandja.

A Valve, akik nem nagyon akarnak kettőről háromra lépni, azért kísérleteztek a Half-Life 3-mal. Erről Andrew Reiner, a Game Informer felelős szerkesztője beszélt egy podcastben.

Reiner egy „hihető információkkal rendelkező” fejlesztőt idézve azt mondja, hogy több prototípus is készült a harmadik felezési időből, és ezeket 4-5 ember rakta a legtöbb esetben össze. Az egyik koncepció egy valós idejű stratégia lett volna (!?), a másik pedig egy élőszereplős akció-kalandjáték, hasonlóan a Night Traphez. Ezekről kb. 4 perc tíz másodpercnél kezd Reiner beszélni a videóban.

Eléggé durva lett volna, ha az FPS műfaj után a Half-Life 2 Episode Three (vagy a Half-Life 3) hirtelen átment volna valami stratégiába, vagy színészeket vett volna igénybe. Vajon miért hagyott fel a Valve az addig megszokott stílusával…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu