Megtudtuk, mikor rajtol el a For Honor zárt bétája! [VIDEO]

Nem is tévedtünk annyit a Ubisoft bétatesztjével kapcsolatban.

Korábban február elejére saccoltuk a For Honor bétáját, ami tényleg csak pár nappal előzi meg a valós időpontot: a francia cég bejelentette, hogy a teszt január huszonhatodikán kezdődik és huszonkilencedikén fog véget érni. Ha még nem regisztráltunk volna, ide klikk, ki kell választani a célplatformot és az általunk kívánt frakciót, aztán várhatjuk a meghívót.

Bár még nem tudni, hogy peer-to-peer alapú lesz-e a multi (amiről korábban írtunk is), de az biztos, hogy a Ubisoft figyelni fogja a frakciók teljesítményét (War of the Factions), és a győztes oldalon állók extrákat kapnak majd a végleges játékban, de már maga a bétában való részt vétel is bónuszokat nyújt át, ha megvesszük a For Honort.

A játék február tizennegyedikén indul PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu