Bétát kap az Injustice 2! [VIDEO]

A NetherRealm új játékát is kipróbálhatjuk a megjelenés előtt.

Ed Boon, a NetherRealm főnöke (aki korábban a Mortal Kombat létrehozásában is kulcsszereplő volt) tegnap elkezdett teaselni valamit, amiről kiderült, hogy egy online bétateszt lesz a DC univerzum karaktereinek. Meg is lett erősítve, sőt, már regisztrálni is lehet itt.

Sajnos még nem tudni, hogy hányan és mikor próbálhatják az Injustice 2-t a megjelenés előtt, de az fix, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülnek a bétával (és a játékkal magával is) – a regisztráció során meg is kell adnunk a mi platformunkat.

Egy sztori trailer is felkerült a játékból – „a vonalak újrarajzolásra kerültek”, így pedig barátokból ellenségek lesznek… például Batman és Robin már nincs ugyanazon az oldalon! Ütős a videó, érdemes megtekinteni. Hogy ki a főgonosz, azt nem áruljuk el.

A május tizenhatodikán PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező játék előrendelői bónusszal is próbálkozik: Darkseidet azok játszhatják, akik korábban leteszik az asztalra a pénzüket. (Aztán, ahogy a Mortal Kombat X esetében Goroval, itt is majd DLC lesz belőle…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu