Több fajta bolygóra (is) számíthatunk a Mass Effect: Andromedában

A BioWare játékáról még több újdonságot tudtunk meg.

A typherio névre hallgató Reddit-felhasználó több dolgot is megosztott az internetezőkkel a februári PC Gamer magazinból, amiben az új Mass Effect is bemutatásra került.

A gurulás mozdulata lecserélésére került, ehelyett egy dash mozdulattal tudjuk az ellenfeleink támadását gyorsan kicselezni. Ez főleg fedezékből fedezékbe történő mozgások során lesz kifejezetten hasznos. Ugrások közben egy lassú lebegést is aktiválhatunk „kombók” céljából. (Ez picit furcsa jellemzés, hiszen nem egy pontszámra gyúró játékról, pláne nem egy bunyós címről beszélünk…)

A Renegade/Paragon rendszer helyett egy négy opciós chatrendszer lesz: fej, nemtörődöm, szív, és profi opciók közül lehet majd választani párbeszédeink során. Több fajta bolygó is lesz az Andromédában: lesz olyan, ami a történetet forgatja előrébb, míg egy másik típus csak nyílt világként és mellékküldetésekkel fog szolgálni. Ezeken „természetes” veszélyekre is számíthatunk – a hőmérséklet mellett például a sugárzás is veszélyes lehet Ryderre.

A Nomad, ami a bolygókon közlekedésre szolgál, részben egy, a Need For Speedből átruccant csapat által lett tervezve és tesztelve – talán ezzel is szeretnének a Bioware-nél egy kicsit elfogadhatóbb kezelét összerakni.

Még valami a multiplayerről: a horda módban még a meccs kezdete előtt ki kell választanunk a karaktertípusunkat, és azzal kell végigbekkelnünk az egészet, szóval tessék okosan dönteni.

Megjelenés március 21-én a szokásos PlayStation 4/Xbox One/PC trióra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu