Új részleteket tudtunk meg a Double Dragon IV-ről

Harminc éves a franchise, és ezt a múltba tekintő új résszel megünnepelni a lehető leglogikusabb döntésnek tűnik.

Az Arc System Works, akik még 1988-ban az első Double Dragon SEGA Master System portján is dolgoztak, már a IV-en végzik utolsó munkálataikat. Látványra a Double Dragon IV pontosan azt a stílust prezentálja, amit az eredeti trilógia, de tartalmában többet fog kínálni elődjeinél.

A weboldalról megtudtuk, hogy a Story Mode a Double Dragon 2 törtenetét folytatja, és új ellenfelek is lesznek. A co-op mód sem elhanyagolható tényező. Karakterek tekintetében eleinte Billy és Jimmy lesznek játszhatók, de bővíthetjük az arzenált, ha a continue nélkül, hullámokban támadó ellenfelekkel rendelkező Tower módban adott szintekig eljutunk, hiszen így az ellenfelek közül is irányíthatunk néhányat. A Duel Mode-ban pedig értelemszerűen a célunk egymás felpüfölése lesz – igaz, ez nem valami Street Fighter V-szintű bunyó, de ez is valami.

A Double Dragon IV a Share Play-t is beveti: ha csak egyikünknek van meg a játék, de mindketten rendelkezünk egy élő PlayStation Plus előfizetéssel, akkor egy órán keresztül ketten is játszhatunk!

A Double Dragon IV január 30-án érkezik PlayStation 4-re és Steamre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu