Guillermo Del Toro részt vesz-e a Death Stranding fejlesztésében?

Vajon tényleg teljes felállásban támad a Silent Hills után reformálódó Hideo Kojima, Norman Reedus és a Konamitól lassan elszipkázott fejlesztőbrigád?

Del Toro az IGN-nek elmondta, hogy mindössze karakterként van jelen a Death Strandingben, így kreatív munkálatokban nem vesz részt.

Kojima felhívott engem és azt mondta, hogy szeretné, ha egy karakter lennék a játékban. Megosztotta velem az ötleteit, hogy megérthessem ezt a karaktert, de ezen kívül nem vagyok részese a fejlesztésnek. Ez teljes egészében Kojima játéka. Szerintem 100%, hogy fantasztikus játék lesz. Én csak egy báb vagyok a kezeiben.” – mondja del Toro.

Ettől függetlenül a Death Strandinget nem csak mi várjuk, hanem nagy valószínűséggel a játékosok jelentős része. Kojimának új kihívás lesz a Konaminál lehúzott közel három évtized után valami eltérőt alkotni. Eddig úgy tűnik, hogy jó úton jár…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu