Itt a hordozható PlayStation 4 Pro és Slim! [VIDEO]

Az emberi kreativitás határokat nem ismer.

Ed Zarick korábban már nagy hírverésnek örvendhetett, amikor is egy laptopba tuszkolta a PlayStation 4-et, vagy az Xbox One-t, de sikerült az Xbox 360-at és a kurrens Microsoft konzolt is egybe építenie laptop formátumban. Most a két újabb PS4-et „zsugorította” össze.

A két új Playbook közül az egyik a PlayStation 4 Slimet, a másik pedig a PlayStation 4 Pro-t pakolta össze. Előbbi egy picit kisebb lett: a 22 colos kijelző helyett 19 colosak került be kijelzőként, utóbbi pedig 22-ről 24-re növekedett. Nincsen hozzájuk akkumulátor, de legalább a HDMI splitternek köszönhetően könnyen nagy képernyőn is játszhatjuk például a héten megjelent Nioh-t.

Nekünk is lehet ilyenünk – ha nem küldünk el neki egy PlayStation 4 Slimet, akkor 1495 dollár (~440 ezer forint), ha pedig igen, akkor 1195 (~350 ezer forint) az ár, itt lehet saját Playbookot szereznünk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu