Nem lesz Mass Effect: Andromeda multiplayer béta! [VIDEO]

Nem véletlenül nem hallottunk a multiplayer bétáról olyan sokat… ugyanis a Bioware egy lendülettel törölte azt!

A Bioware a blogján jelentette be, hogy a multiplayer bétatesztet törölték, és ehelyett lehetőséget nyújtanak arra, hogy a PAX East rendezvényre ellátogatók március tizedike és tizenkettedike között kipróbálhassák a három hét múlva megjelenő új Mass Effectet.

Az IGN First jóvoltából 17 percnyi, 4K felbontású játékmenetet is láthatunk csapatunk egyik tagja, Peebee hűségküldetéséből, amiben pár spoiler is van, úgyhogy előre szólunk, hogy azt csak saját felelősségre érdemes megtekinteni! A második videóval kapcsolatban ilyen veszély nem áll fenn: Kumail Nanjiani szerepel benne – ő Jarun Tannak fogja a játékban a hangját kölcsönözni.

Megjelenés Európában március 23-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu