Ilyen iskolai figyelmeztetést sem láttunk még!

Milyen az, amikor a tanár nem ismeri a játékokat? Nos, okozhat egy esemény pár kellemes percet a szülőknek.

Allie a Twitteren megosztotta a lánya üzenőfüzetét, amibe a tanár ezt írta: „Egy másik diák elvette az ő ceruzáját, amire úgy nevezte őt, hogy „Hanzo main”. Fogalmam sincs arról, hogy ez mit jelent, de ez minden bizonnyal sértő jellegű volt,” írta a tanár. Allie hozzátette, hogy ez a második üzenet volt, ugyanis először Hanso-ként írta le az Overwatch egyik karakterét a tanár, és a lány kijavíttatta vele az üzenetet Hanzora.

Hogyan reagáltak a szülők? „A férjem és én fél órán át röhögtünk!”

Ilyen az, amikor a fiatalabb korosztály kreatívabban szólal meg, mint amire az idősebbek reagálni tudnának. Öröm azért látni, hogy a fiatalok is Overwatchoznak – talán ez megmagyarázza a legalább 25 millió játékost! (Legalábbis legutóbb a Blizzard még EZT ünnepelte.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu