Mass Effect: Andromeda: a rejtélyes puska esete

Mielőtt a Bioware komolyabban taglalná, hogy milyen tervei vannak a játékkal, van itt egy fegyver, ami talán sokaknak fel sem tűnt.

Az X5 Ghost csak és kizárólag jelenetekben (!) látható, játékmenetben pedig pikk-pakk eltűnik. A játék vezető tervezője, Ian Frazier a Twitteren azt mondta, hogy „Ez egy korai ötlet volt, de egy kellék lett belőle, ám a játékban nem létezik valódi fegyverként. De látván, hogy sokan érdeklődnek iránta, megvizsgáljuk, hogy egy jövőbeli patch-csel miként kerülhet a játékba normálisan is.”

Azért ez milyen érdekes, hogy a jelenetek során olyan fegyvert ragadnak a kezükbe a karakterek, amik papíron léteznek csak – ez vajon egy újabb „elsiklottak a fejlesztés során e felett” hiba az Andromedában?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu